Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KEB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KEB. Als je het bestand wilt openen KEB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KEB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kaspersky Anti-Virus Data Format Kaspersky Labs

Wat is een bestand KEB?

Gegevensbestand gebruikt door Kaspersky antivirus software. Opslaan informatie die de software helpt om malware te detecteren, zoals virussen en Trojans. Kan gevonden worden in de installatie directory van Kaspersky LabAVP12Bases.

Hoe een bestand openen KEB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KEB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KEB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KEB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KEB openen

Andere problemen met een bestand KEB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KEB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KEB:

  • het gekozen bestand KEB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KEB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KEB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand