Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KES. Als je het bestand wilt openen KES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kurzweil 3000 Document Format Kurzweil Educational Systems

Wat is een bestand KES?

Document gecreëerd door Kurzweil 3000, een leerbijstandsaanvraag met tekst naar spraak voor studenten die moeite hebben met het lezen van het begrip. Hiermee slaat u een document op dat in het programma is gescand met behulp van OCR-technologie.

KES-bestanden kunnen worden gemarkeerd en gemarkeerd met diverse notitieprogramma's. Zij kunnen ook worden gelezen met behulp van Kurzweil 3000's tekst naar spraakfunctie.

Hoe een bestand openen KES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KES openen

Andere problemen met een bestand KES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KES:

  • het gekozen bestand KES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand