Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KEXI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KEXI. Als je het bestand wilt openen KEXI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KEXI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kexi Database Format Kexi Team

Wat is een bestand KEXI?

Database bestand gemaakt door Kexi, een database programma dat kan worden gebruikt als alternatief voor Microsoft Access op Linux systemen. Ondersteunt databasenschema's, gegevens, queries, formulieren en andere database informatie.

Hoe een bestand openen KEXI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KEXI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KEXI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KEXI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KEXI openen

Andere problemen met een bestand KEXI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KEXI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KEXI:

  • het gekozen bestand KEXI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KEXI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KEXI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand