Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KEXIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KEXIC. Als je het bestand wilt openen KEXIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KEXIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kexi Database Connection Settings Format Kexi Team

Wat is een bestand KEXIC?

Bestand gebruikt door Kexi, een Linux relationele database applicatie die soms gebruikt wordt als een alternatief voor MS Access. Sla de verbindingsgegevens op voor het verbinden met een Kexi-database (.KEXI-bestand).

KEXIC-bestanden verschillen van .KEXIS-bestanden. Terwijl een KEXIS-bestand wordt gebruikt om verbinding te maken met een specifieke database, slaat een KEXIC-bestand alleen verbindingsparameters op en bevat geen specifieke databasenaam. Daarom zijn KEXIC-bestanden nuttig om verbindingsinstellingen op te slaan en opnieuw te gebruiken met meerdere databases.

Hoe een bestand openen KEXIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KEXIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KEXIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KEXIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KEXIC openen

Andere problemen met een bestand KEXIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KEXIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KEXIC:

  • het gekozen bestand KEXIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KEXIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KEXIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand