Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KEXIS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KEXIS. Als je het bestand wilt openen KEXIS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KEXIS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kexi Database Connection Format Kexi Team

Wat is een bestand KEXIS?

Database verbinding bestand gemaakt door Kexi, een Linux database programma. Bevat parameters die worden gebruikt om verbinding te maken met een specifieke database (.KEXI-bestand), dat op een externe server kan worden gehost. Wordt gebruikt om een ​​externe verbinding te openen naar de database, die vervolgens in Kexi kan worden bewerkt.

KEXIS-bestanden zijn een beetje verschillend van .KEXIC-bestanden die ook door Kexi zijn gecreëerd. Terwijl KEXIS-bestanden worden gebruikt om verbinding te maken met een specifieke database, worden de verbindingsinformatie alleen opgeslagen in KEXIC-bestanden en zijn ze niet gekoppeld aan een specifieke database.

Hoe een bestand openen KEXIS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KEXIS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KEXIS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KEXIS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KEXIS openen

Andere problemen met een bestand KEXIS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KEXIS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KEXIS:

  • het gekozen bestand KEXIS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KEXIS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KEXIS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand