Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KEXT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KEXT. Als je het bestand wilt openen KEXT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KEXT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS X Kernel Extension Format N/A

Wat is een bestand KEXT?

Mac OS X-extensie die extra besturingsfuncties voor een apparaat of programma biedt. Gewoonlijk gebruikt voor randapparatuur stuurprogramma's. Typisch gevonden in het / Systeem / Bibliotheek / Extensons / directory.

U moet KEXT-bestanden niet handmatig verplaatsen of verwijderen, omdat het kan leiden tot een kernel paniek en Mac OS X om te bevriezen.

Hoe een bestand openen KEXT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KEXT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KEXT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KEXT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KEXT openen

Andere problemen met een bestand KEXT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KEXT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KEXT:

  • het gekozen bestand KEXT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KEXT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KEXT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand