Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KEY-TEF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KEY-TEF. Als je het bestand wilt openen KEY-TEF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KEY-TEF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Keynote ICloud Presentation Format Apple

Wat is een bestand KEY-TEF?

Diashow gemaakt door Keynote, de presentatiesoftware die bij de iWork-suite van Apple is opgenomen. Wordt gebruikt als opslagformaat wanneer de gebruiker ervoor kiest om de presentatie op iCloud op te slaan. Kan worden geopend door zowel de iOS als Mac OS X versies van Keynote.

De standaard extensie die wordt gebruikt bij het opslaan van een presentatie lokaal is .KEY. Hoewel iCloud een enigszins ander opslaanformaat gebruikt, heeft het de presentatie-inhoud niet beïnvloed wanneer het opnieuw wordt geopend.

Pagina's en nummers gebruiken ook de "-tef" conventie met de .PAGES-TEF en .NUMBERS-TEF formaten in iCloud.

Hoe een bestand openen KEY-TEF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KEY-TEF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KEY-TEF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KEY-TEF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KEY-TEF openen

Andere problemen met een bestand KEY-TEF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KEY-TEF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KEY-TEF:

  • het gekozen bestand KEY-TEF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KEY-TEF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KEY-TEF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand