Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KEYCHAIN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KEYCHAIN. Als je het bestand wilt openen KEYCHAIN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KEYCHAIN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Keychain Password Format Apple

Wat is een bestand KEYCHAIN?

Een KEYCHAIN-bestand is gemaakt door Apple Keychain, een programma dat is gebundeld met Mac OS X die authenticatiegegevens opslaat. Het bevat een gecodeerde verzameling van bronverificatiegegevens, zoals wachtwoorden, certificaten en privé-sleutels.

KEYCHAIN-bestanden worden gebruikt om gebruikers automatisch te authenticeren nadat ze de optie hebben gecontroleerd om verificatiegegevens te onthouden. Ze worden gebruikt voor websites, SSH-accounts, FTP-bestanden en draadloze netwerken.

KEYCHAIN-bestanden worden vaak gevonden met de naam login.Keychain.

login.Keychain - De wereldwijde gebruikers sleutelhanger die wachtwoorden, website aanmeldingen, vertrouwde identiteiten, ontwikkelaarscertificaten en andere toetsen bevat. Het bevindt zich in de ~ / Bibliotheek / Sleutelhangers / directory.

Hoe een bestand openen KEYCHAIN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KEYCHAIN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KEYCHAIN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KEYCHAIN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KEYCHAIN openen

Andere problemen met een bestand KEYCHAIN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KEYCHAIN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KEYCHAIN:

  • het gekozen bestand KEYCHAIN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KEYCHAIN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KEYCHAIN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand