Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KFM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KFM. Als je het bestand wilt openen KFM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KFM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GameBryo KFM Format Gamebase

Wat is een bestand KFM?

3D-model dat wordt gebruikt door sommige spellen die zijn ontwikkeld met de Gamebryo-motor, waaronder Civilization IV, The Elder Scrolls: Oblivion, en nog veel meer. Vergelijkbaar met een .NIF-bestand en bevat de meet- en bewegingsinformatie voor een spelmodel. Wordt gebruikt voor het opslaan van karakters, monsters, wapens en andere spelobjecten.

Hoe een bestand openen KFM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KFM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KFM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KFM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KFM openen

Andere problemen met een bestand KFM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KFM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KFM:

  • het gekozen bestand KFM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KFM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KFM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand