Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KFX. Als je het bestand wilt openen KFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kofax Group 4 Bitmap Graphics Format Kofax

Wat is een bestand KFX?

Raster image gemaakt door Kofax scannen en imaging software producten. Bevat een grafisch geformatteerd als een Kofax Group 4 afbeelding. Bevat een 128 byte header, die informatie bevat over de beeldgrootte, datum gemaakt, datum gewijzigd, bitdiepte en resolutie. Bevat ook een beschrijving tekstveld

Hoe een bestand openen KFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KFX openen

Andere problemen met een bestand KFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KFX:

  • het gekozen bestand KFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand