Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KGB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KGB. Als je het bestand wilt openen KGB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KGB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KGB Archiver Compressed Archive Format Tomasz Pawlak

Wat is een bestand KGB?

Bestandsarchief gecomprimeerd met behulp van KGB Archiver, een data compressie / archief archief gereedschap gemaakt door Tomasz Pawlak. Gebruik een hogere compressie dan de meeste andere compressieprogramma's en ondersteunt AES-256-encryptie.

Hoe een bestand openen KGB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KGB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KGB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KGB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KGB openen

Andere problemen met een bestand KGB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KGB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KGB:

  • het gekozen bestand KGB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KGB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KGB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand