Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KHD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KHD. Als je het bestand wilt openen KHD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KHD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Dynamics AX Kernel Help Data Format Microsoft

Wat is een bestand KHD?

Beveiligingsdocumentatie voor de Microsoft Dynamics AX-kernel opgeslagen. Bevat informatie die toegankelijk is via het Dynamics AX online helpsysteem.

De hoofdhulpdocumentatie is opgeslagen in een .AHD-bestand.

Hoe een bestand openen KHD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KHD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KHD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KHD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KHD openen

Andere problemen met een bestand KHD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KHD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KHD:

  • het gekozen bestand KHD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KHD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KHD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand