Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KHI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KHI. Als je het bestand wilt openen KHI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KHI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Dynamics AX Kernel Help Index Format Microsoft

Wat is een bestand KHI?

Bevat een index van helpdocumentatie (.KHD) bestanden die betrekking hebben op de Microsoft Dynamics AX kernel. U kunt toegankelijk maken via het online helpsysteem Dynamics AX.

De hoofdhulpdocumentatieindex is opgeslagen in een .AHI-bestand.

Hoe een bestand openen KHI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KHI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KHI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KHI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KHI openen

Andere problemen met een bestand KHI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KHI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KHI:

  • het gekozen bestand KHI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KHI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KHI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand