Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KIC. Als je het bestand wilt openen KIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kodak Compressed Image Format Kodak

Wat is een bestand KIC?

Bitmap-afbeelding gecomprimeerd met Kodak Image Compression (KIC). Gebaseerd op het standaard. TIFF beeldformaat, maar gebruikt een eigen Kodak compressie algoritme. Ook bekend als een KIFF-bestand (KIFF staat voor "Kodak Image File Format").

KIC is ook kort voor het Kodak Informatiecentrum.

Hoe een bestand openen KIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KIC openen

Andere problemen met een bestand KIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KIC:

  • het gekozen bestand KIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand