Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KID Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KID. Als je het bestand wilt openen KID, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KID

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kidspiration Document Format Inspiration

Wat is een bestand KID?

Multimedia bestand gemaakt met Kidspiration, een visueel leerprogramma voor K-5 studenten. Kan beelden, tekst en gesproken woorden bevatten die gedachten en informatie vertegenwoordigen. Gebruikt om kinderen te helpen organiseren gedachten en ideeën.

Hoe een bestand openen KID?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KID niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KID lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KID associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KID openen

Andere problemen met een bestand KID

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KID bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KID:

  • het gekozen bestand KID is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KID met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KID bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand