Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KIN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KIN. Als je het bestand wilt openen KIN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KIN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cakewalk Kinetic Music Project Format Cakewalk

Wat is een bestand KIN?

Audio project bestand gemaakt door Kinetic, een applicatie voor het creëren van elektronische muziek. Opslaan van geluidslussen en instrumentpatches op een multitrack-tijdlijn. Kan worden uitgevoerd naar gewone audioformaten (eG, .WAV of .MP3) en afgespeeld in een standaard audio-speler.

Cakewalk Kinetic is niet meer ontwikkeld en is geslaagd door Cakewalk SONAR.

Hoe een bestand openen KIN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KIN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KIN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KIN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KIN openen

Andere problemen met een bestand KIN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KIN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KIN:

  • het gekozen bestand KIN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KIN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KIN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand