Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KISMAC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KISMAC. Als je het bestand wilt openen KISMAC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KISMAC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KisMAC Web Service Format N/A

Wat is een bestand KISMAC?

Bestand aangemaakt door KisMAC, een open source programma dat wordt gebruikt voor het snijden en scannen van draadloze computernetwerken. Bevat informatie die is verkregen van het scannen van computernetwerken, zoals diensten en klanten. Kan gebruikt worden voor offline analyse van draadloze netwerken. Opgeslagen in een gecomprimeerd formaat.

KisMAC kan gebruikt worden om toegang te krijgen tot draadloze netwerken door netwerkwachtwoorden te kraken.

Hoe een bestand openen KISMAC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KISMAC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KISMAC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KISMAC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KISMAC openen

Andere problemen met een bestand KISMAC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KISMAC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KISMAC:

  • het gekozen bestand KISMAC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KISMAC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KISMAC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand