Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KIX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KIX. Als je het bestand wilt openen KIX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KIX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KiXtart Script Format KiXtart

Wat is een bestand KIX?

Script geschreven in KiXtart, een gratis scripttaal. Inclusief ingebouwde functionaliteit voor eenvoudige scripting en ondersteuning van Active Directory Services Interface (ADSI), ActiveX Data Objects (ADO) en Windows Management Instrumentation (WMI) functies.

KiXtart-scripts kunnen worden gebruikt om gebruikersinloggegevens te controleren, software-installaties te automatiseren, kleine games te maken en voor vele andere doeleinden.

KIX-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat die in een teksteditor kan worden bekeken en bewerkt. Ze worden geleid door de KiXtart applicatie (kix32.Exe).

Hoe een bestand openen KIX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KIX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KIX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KIX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KIX openen

Andere problemen met een bestand KIX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KIX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KIX:

  • het gekozen bestand KIX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KIX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KIX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand