Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KMC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KMC. Als je het bestand wilt openen KMC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KMC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kinemac Animation Format Kinemac

Wat is een bestand KMC?

3D animatie gemaakt met Kinemac, een 3D realtime animatie en presentatie programma voor Mac OS X. Mogelijk zijn getextureerde driedimensionale modellen, tekst en sprites opgenomen. Bevat ook een animatietijdlijn die de beweging van elk object in de animatie definieert.

Hoe een bestand openen KMC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KMC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KMC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KMC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KMC openen

Andere problemen met een bestand KMC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KMC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KMC:

  • het gekozen bestand KMC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KMC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KMC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand