Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KMCOBJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KMCOBJ. Als je het bestand wilt openen KMCOBJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KMCOBJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kinemac Sprite Object Format Kinemac

Wat is een bestand KMCOBJ?

3D-object dat kan worden geïmporteerd in een Kinemac-animatie. Kan na het openen of het maken van een .KMC-bestand naar het Stage-venster worden gesleept. Mag verwijzingen bevatten naar afbeeldingen of videoclips die op de sprite zijn aangebracht.

Standaard worden KMCOBJ-bestanden niet opgeslagen met hun doorverwijzende bestanden. Om een ​​sprite op te slaan met de bijbehorende beeld- en filmstructuren, houd de Option-toets ingedrukt en sleep het KMCOBJ-bestand naar de Finder.

Hoe een bestand openen KMCOBJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KMCOBJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KMCOBJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KMCOBJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KMCOBJ openen

Andere problemen met een bestand KMCOBJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KMCOBJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KMCOBJ:

  • het gekozen bestand KMCOBJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KMCOBJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KMCOBJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand