Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KMM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KMM. Als je het bestand wilt openen KMM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KMM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
K-Meleon Macro Module Format K-Meleon

Wat is een bestand KMM?

Macro gemaakt voor K-Meleon, een lichtgewicht webbrowser op basis van de Gecko-motor. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat code geschreven in de K-Meleon Macro Language. Voegt extra functies en functionaliteit toe om K-Meleon eens geïnstalleerd te hebben.

Als u een KMM-bestand wilt installeren, selecteert u Bewerken> Configuratie> Gebruikers-gedefinieerde macro's van binnen K-Meleon. Maak dan een nieuw tekstbestand en voeg de macrocode in. Tenslotte, sla het bestand op met een ".Kmm" extensie en start K-Meleon opnieuw.

Hoe een bestand openen KMM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KMM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KMM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KMM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KMM openen

Andere problemen met een bestand KMM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KMM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KMM:

  • het gekozen bestand KMM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KMM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KMM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand