Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KMR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KMR. Als je het bestand wilt openen KMR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KMR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KnowledgeMill Link Format KnowledgeMill

Wat is een bestand KMR?

Bestand dat wordt gebruikt door KnowledgeMill Filer, een Microsoft Outlook-invoegtoepassing die wordt gebruikt voor het indienen van e-mailinhoud op basis van categorieën en zakelijke kritiek. Sla een link op naar een artefact (eG, een document) dat in een KnowledgeMill-server is ingediend.

KMR-bestanden kunnen worden gedeeld met andere KnowledgeMill-gebruikers om toegang te krijgen tot de gekoppelde bron op de KnowledgeMill-server.

Hoe een bestand openen KMR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KMR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KMR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KMR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KMR openen

Andere problemen met een bestand KMR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KMR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KMR:

  • het gekozen bestand KMR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KMR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KMR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand