Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KMV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KMV. Als je het bestand wilt openen KMV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KMV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mobile DJ Video Format N/A

Wat is een bestand KMV?

Videobestand dat is gemaakt op een Sansui-mobiel apparaat, zoals de H50T, met de meegeleverde Mobile DJ-app. Opgeslagen in het Matroska-video (.MKV) formaat, maar gebruikt een alternatieve bestandsuitbreiding.

Als u een KMV-bestand niet kunt openen, probeer dan de bestandsuitbreiding te wijzigen in ".Mkv" en open het met een van de onderstaande mediaspelers.

Hoe een bestand openen KMV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KMV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KMV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KMV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KMV openen

Andere problemen met een bestand KMV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KMV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KMV:

  • het gekozen bestand KMV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KMV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KMV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand