Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KMY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KMY. Als je het bestand wilt openen KMY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KMY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KMyMoney Data Format KMyMoney

Wat is een bestand KMY?

Bestand gemaakt door KMyMoney, een persoonlijke financieel manager voor Linux. Hiermee worden financiële gegevens opgeslagen zoals bankrekeningen, transacties, beleggingen, activa en creditcardgegevens. Wordt gebruikt als de native save en load formaat voor KMyMoney.

KMY-bestanden zijn XML-bestanden gecomprimeerd met Gzip (.GZ) compressie. U kunt daarom de XML-gegevens handmatig bekijken door de extensie ".Kmy" te renoemen naar "xml.Gz," decomprimeren met Gzip, en vervolgens openen met elke XML- of tekstverwerker.

KMyMoney kan ook op Windows worden gebruikt door eerst het KDE-platform te installeren, of op Mac OS X met MacPorts.

Hoe een bestand openen KMY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KMY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KMY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KMY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KMY openen

Andere problemen met een bestand KMY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KMY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KMY:

  • het gekozen bestand KMY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KMY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KMY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand