Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KNO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KNO. Als je het bestand wilt openen KNO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KNO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DigIN Serialized Break Model EvREsearch

Wat is een bestand KNO?

Gegevensbestand aangemaakt door DigIN, een programma dat gebruikt wordt voor informatiebeheer en kennis ontdekking. Biedt een 'breekmodel' op, die de informatie van een reeks digitale bronnen (documenten, webpagina's, enz.) Classificeert in een structuur waarmee patronen, relaties en oorsprong van gegevens kunnen worden ontdekt. Organiseert betekenis in de gegevens op basis van inhoud, context en structuur, die visueel een Borromean-ring vormen.

Break-modellen organiseren gegevens zodanig dat informatie kan worden afgeleid en geëxtraheerd op elk niveau van granulariteit die de gebruiker selecteert. Elk pauze model kan op meerdere niveaus van granulariteit worden geanalyseerd en kunnen gebruikt worden om extra pauze modellen te genereren.

DigIN staat voor Digital Integration en is een geregistreerd handelsmerk van EvREsearch. Het programma is niet meer beschikbaar.

Hoe een bestand openen KNO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KNO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KNO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KNO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KNO openen

Andere problemen met een bestand KNO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KNO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KNO:

  • het gekozen bestand KNO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KNO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KNO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand