Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KO. Als je het bestand wilt openen KO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Linux Kernel Module Format N/A

Wat is een bestand KO?

Module-bestand dat wordt gebruikt door de Linux-kernel, de centrale component van het Linux-besturingssysteem. Bevat programmacode die de functionaliteit van de Linux kernel uitbreidt, zoals code voor een computer stuurprogramma. Kan geladen worden zonder het besturingssysteem opnieuw te starten. Mogelijk hebben andere vereiste module afhankelijkheden die eerst moeten worden geladen.

KO modules kunnen worden geladen met behulp van het insmod Linux programma. Geïnstalleerde kernelmodules kunnen worden vermeld met behulp van het lsmod-programma, of ze kunnen in de / proc / modules-directory worden gezocht.

Van Linux kernel versie 2.6 worden KO-bestanden gebruikt in plaats van .O bestanden en bevatten aanvullende informatie die de kernel gebruikt om modules te laden. Het Linux-programma modpost kan worden gebruikt om O-bestanden om te zetten in KO-bestanden.

KO-bestanden kunnen ook worden geladen door FreeBSD met behulp van het kldload programma.

Hoe een bestand openen KO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KO openen

Andere problemen met een bestand KO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KO:

  • het gekozen bestand KO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand