Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KODU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KODU. Als je het bestand wilt openen KODU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KODU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kodu Game Format Microsoft

Wat is een bestand KODU?

Game bestand gemaakt door Kodu Game Lab, een educatieve game ontwikkelomgeving van Microsoft Research. Opslaan van een 3D-spel dat is ontwikkeld met behulp van de Kodu Game Lab software.

KODU-bestanden maken spellen die in de Kodu-visuele ontwikkelingsomgeving zijn gemaakt, kunnen worden opgeslagen en afgespeeld. Terwijl de games (* .Kodu bestanden) kunnen worden gedeeld met andere gebruikers, kunnen ze alleen worden uitgevoerd met de Kodu software.

Kodu draait op zowel Microsoft Windows als de Xbox game console. Gebruikers kunnen spellen op beide platforms ontwikkelen met behulp van de Kodu Game Lab software. Voor Windows vereist dat het Kodu Game Lab zowel het .NET Framework als het Microsoft XNA Framework moet installeren.

Hoe een bestand openen KODU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KODU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KODU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KODU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KODU openen

Andere problemen met een bestand KODU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KODU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KODU:

  • het gekozen bestand KODU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KODU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KODU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand