Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KON Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KON. Als je het bestand wilt openen KON, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KON

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Yahoo! Widget XML Format N/A

Wat is een bestand KON?

Bevat code voor het runnen van een Yahoo! Widget met behulp van Yahoo! Widgets. Voorheen gebruikt door het Konfabulator programma, dat werd gekocht door Yahoo! In 2005.

OPMERKING: Yahoo! Widgets werden in 2012 gestaakt.

Hoe een bestand openen KON?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KON niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KON lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KON associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KON openen

Andere problemen met een bestand KON

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KON bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KON:

  • het gekozen bestand KON is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KON met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KON bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand