Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KOOB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KOOB. Als je het bestand wilt openen KOOB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KOOB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Koob E-Book Format Vijay Sridhara

Wat is een bestand KOOB?

E-book bestand gemaakt door Koober, een applicatie die gebruikt werd om e-boeken te maken en te lezen in het Koob-formaat. Bevat hoofdstukken, pagina navigatiegegevens, boekstijlen, publicatiegegevens en andere e-book informatie. Kan gelezen worden met KoobReader, een gratis e-book lezen applicatie bij Koober.

De term "koob" is achteruit voor "boek".

Hoe een bestand openen KOOB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KOOB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KOOB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KOOB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KOOB openen

Andere problemen met een bestand KOOB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KOOB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KOOB:

  • het gekozen bestand KOOB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KOOB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KOOB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand