• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KOR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KOR. Als je het bestand wilt openen KOR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KOR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Korean Localization Language Format Microsoft

Wat is een bestand KOR?

Systeembestand dat wordt gebruikt door een onderdeel van het Windows-besturingssysteem genaamd Index Server, een component die wordt gebruikt voor zoekindexering. Bevat een gewone tekstlijst van geluidswoorden die uit de zoekindex zouden moeten worden uitgesloten. Zet Windows in staat om Koreaanse zoekinformatie effectiever te indexeren, zoals zoeken naar bestanden en map.

De Windows-Koreaanse geluids woordenlijst bestand noise.Kor bevindt zich in de directory C: WindowsSystem32. Het wordt opgeslagen in een tekstformaat.

Hoe een bestand openen KOR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KOR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KOR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KOR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KOR openen

Andere problemen met een bestand KOR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KOR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KOR:

  • het gekozen bestand KOR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KOR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KOR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand