Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KOZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KOZ. Als je het bestand wilt openen KOZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KOZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sprint Music Store Music Format Audiokoz

Wat is een bestand KOZ?

Audio-formaat ontwikkeld door Chaoticom en gebruikt door Groove Mobile voor het downloaden van songs naar mobiele telefoons. Ook gebruikt door de Sprint Music Store voor Sprint / Nextel abonnees.

KOZ-bestanden kunnen alleen op compatibele mobiele telefoons worden afgespeeld en niet op computers. Een bijbehorend .WMA-bestand, dat op een pc kan worden afgespeeld, wordt meestal beschikbaar als gratis download met het KOZ-bestand. Deze bestanden kunnen worden afgespeeld met Microsoft Windows Media Player.

Hoe een bestand openen KOZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KOZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KOZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KOZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KOZ openen

Andere problemen met een bestand KOZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KOZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KOZ:

  • het gekozen bestand KOZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KOZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KOZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand