Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KPP. Als je het bestand wilt openen KPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kid Pix Presentation Format The Learning Company

Wat is een bestand KPP?

Presentatie gemaakt met Kid Pix, een artistiek creatieprogramma voor kinderen. Bevat glijbanen met verschillende afbeeldingen en objecten die kunnen worden afgespeeld als een diashow. Kan worden uitgevoerd vanuit Kid Pix door de optie "SlideShow To Go" te selecteren.

Hoe een bestand openen KPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KPP openen

Andere problemen met een bestand KPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KPP:

  • het gekozen bestand KPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand