Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KPX. Als je het bestand wilt openen KPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kid Pix Deluxe Data Format The Learning Company

Wat is een bestand KPX?

Beeld of schilderij gemaakt met Kid Pix, een kunst creatie programma voor kinderen. Kan worden uitgevoerd vanuit een scène of schilderij gemaakt met de Kid Pix Paint Zone. Opgeslagen in een platformformaat dat kan worden bekeken met zowel de Macintosh als Windows-versies van Kid Pix.

Hoe een bestand openen KPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KPX openen

Andere problemen met een bestand KPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KPX:

  • het gekozen bestand KPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand