Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KPZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KPZ. Als je het bestand wilt openen KPZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KPZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Komodo Template Format ActiveState Software

Wat is een bestand KPZ?

Sjabloon voor het maken van een nieuw project in Komodo, een dynamisch ontwikkelingsprogramma voor webtoepassingen. Kan als uitgangspunt worden gebruikt voor het creëren van een specifiek type applicatie.

KPZ-bestanden worden opgeslagen in een archiefformaat dat het project (.KPF) bestand en andere bestanden bevat die door het project worden genoemd.

Hoe een bestand openen KPZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KPZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KPZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KPZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KPZ openen

Andere problemen met een bestand KPZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KPZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KPZ:

  • het gekozen bestand KPZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KPZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KPZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand