Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KSC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KSC. Als je het bestand wilt openen KSC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KSC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Korg Trinity Script Format Korg

Wat is een bestand KSC?

Bevat een lijst met .KMP-bestanden, of "multisamples", die verwijzen naar audiosamples. Gebruikt door aangepaste instrumenten die door de gebruiker zijn gemaakt. Verwijst geluidsbestanden, maar bevat geen echte audiodata.

Hoe een bestand openen KSC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KSC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KSC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KSC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KSC openen

Andere problemen met een bestand KSC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KSC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KSC:

  • het gekozen bestand KSC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KSC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KSC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand