Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KSM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KSM. Als je het bestand wilt openen KSM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KSM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ken Silverman Music Format Ken Silverman

Wat is een bestand KSM?

Audio bestand gebruikt door games geschreven met Ken Silverman's Build Engine. Gebruikt door spellen zoals Duke Nukem 3D en Shadow Warrior. Kan worden afgespeeld met de IN_KEN (IN_KEN.Zip) Winamp plugin.

Hoe een bestand openen KSM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KSM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KSM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KSM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KSM openen

Andere problemen met een bestand KSM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KSM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KSM:

  • het gekozen bestand KSM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KSM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KSM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand