Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KTH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KTH. Als je het bestand wilt openen KTH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KTH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IWork Keynote Theme Format Apple

Wat is een bestand KTH?

Presentatie thema bestand dat wordt gebruikt door Keynote, een Apple iWork programma gebruikt om presentaties te maken. Bevat de standaard grafische, lettertypes en lay-outinstellingen voor een presentatie. Wordt gebruikt voor het opslaan van presentatiesjablonen.

Om een ​​Keynote thema te openen, selecteer Bestand & rarr. Kies thema ... In het toepassingsmenu, of selecteer een thema uit de Theme Chooser wanneer de applicatie start. U kunt aangepaste themes opslaan door File & rarr te selecteren. Thema opslaan.

Aangepaste KTH-themabestanden worden standaard opgeslagen in de volgende directory: [gebruiker] / bibliotheek / toepassingsondersteuning / iWork / Keynote / Themes /.

Hoe een bestand openen KTH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KTH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KTH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KTH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KTH openen

Andere problemen met een bestand KTH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KTH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KTH:

  • het gekozen bestand KTH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KTH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KTH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand