Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KTZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KTZ. Als je het bestand wilt openen KTZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KTZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kahootz Project Format ACTF

Wat is een bestand KTZ?

Projectdossier gecreëerd door Kahootz, een educatief programma waarmee studenten 3D-werelden kunnen creëren en verkennen. Opslaan van een 3D-scene en kan animatie-sequenties bevatten. Vaak gebruikt voor het maken van kleine puzzels of games.

De Kahootz-software wordt niet meer ondersteund of beschikbaar voor download.

Hoe een bestand openen KTZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KTZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KTZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KTZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KTZ openen

Andere problemen met een bestand KTZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KTZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KTZ:

  • het gekozen bestand KTZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KTZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KTZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand