Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KVTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KVTML. Als je het bestand wilt openen KVTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KVTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KWordQuiz Format The KDE Education Project

Wat is een bestand KVTML?

Bestand gebruikt door KWordQuiz, een "edutainment" flash-kaart applicatie die deel uitmaakt van het KDE Education Project. Opslaan informatie over een set flash-kaarten met behulp van XML-opmaak. Bevat de tekst voor de voor- en achterkant van elke kaart. Kan gebruikt worden om gegevens te laden voor multiple choice quizzen, of voor het beginnen van woordenschatjes naar het geheugen.

KWordQuiz wordt vaak gebruikt voor het leren van woorden in nieuwe talen. KVTML-bestanden worden ook gebruikt door andere programma's uit het KDE Education Project, waaronder KVocTrain en Parley.

Applicaties ontwikkeld voor het KDE Education Project worden uitgevoerd op KDE (K Desktop Environment), een desktop omgeving voor het Linux besturingssysteem.

Hoe een bestand openen KVTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KVTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KVTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KVTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KVTML openen

Andere problemen met een bestand KVTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KVTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KVTML:

  • het gekozen bestand KVTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KVTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KVTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand