Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KWD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KWD. Als je het bestand wilt openen KWD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KWD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KWord Document Format KDE

Wat is een bestand KWD?

Tekstdocument dat is gemaakt met KWord, een frame-based tekstverwerkings- en desktop publishing programma. Bevat geavanceerde paginaformatteringsopties en gebruikt paragrafstijlen om stijlen aan te passen aan tekst, tabellen, kolommen, grenzen, enz.

KWord is onderdeel van KOffice, een geïntegreerde office suite voor Unix en Linux-gebaseerde werkstations. Speciaal ontwikkeld voor de K Desktop Environment (KDE). De KOffice-suite wordt aangeboden als gratis download bij KOffice.Org.

Hoe een bestand openen KWD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KWD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KWD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KWD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KWD openen

Andere problemen met een bestand KWD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KWD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KWD:

  • het gekozen bestand KWD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KWD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KWD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies KWD
KWD naar ABW