Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KWM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KWM. Als je het bestand wilt openen KWM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KWM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WebMoney Key Format WebMoney

Wat is een bestand KWM?

Private key bestand gemaakt door WebMoney, een desktop programma waarmee gebruikers toegang hebben tot het WebMoney online fondsoverdracht en betalingssysteem. Sla de privé-sleutels van de gebruiker op in een klein versleuteld bestand. Kan nodig zijn voor bepaalde softwarefuncties.

WebMoney beveelt aan het back-up van het KWM-bestand op een extern opslagapparaat, zoals een USB-toets of een cd.

Hoe een bestand openen KWM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KWM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KWM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KWM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KWM openen

Andere problemen met een bestand KWM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KWM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KWM:

  • het gekozen bestand KWM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KWM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KWM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand