Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KYR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KYR. Als je het bestand wilt openen KYR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KYR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Domino Key Ring Format IBM

Wat is een bestand KYR?

Wachtwoordbeschermd binair bestand dat beveiligde certificaten op een Lotus Domino-server opslaat. Gebruikt voor het verifiëren van SSL en andere beveiligde verbindingen. Moet ondertekend worden door een certificerende autoriteit om geldig te zijn.

De sleutelnaam van de server voor de bestandsnaam wordt weergegeven in Internet Site-documenten die zijn geconfigureerd door de serverbeheerder. De standaard bestandsnaam van de sleutelring die wordt gegenereerd door Lotus Domino / Notes is "KEYFILE.KYR."

Hoe een bestand openen KYR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KYR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KYR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KYR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KYR openen

Andere problemen met een bestand KYR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KYR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KYR:

  • het gekozen bestand KYR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KYR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KYR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand