Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KYS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KYS. Als je het bestand wilt openen KYS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KYS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Keyboard Shortcut Format Adobe Systems

Wat is een bestand KYS?

Een KYS-bestand bevat toetsenbordkoppelingen gemaakt door Photoshop, een professioneel grafisch bewerkingsprogramma. Het slaat op aangepaste toetscombinaties die worden gebruikt om menuopties en andere opdrachten te activeren. Met KYS-bestanden kunnen snelkoppelingen worden hersteld tussen installaties van Photoshop.

KYS-bestanden kunnen worden aangemaakt en geladen in het venster Keboard Shortcuts & Menus van Photoshop, die geopend kan worden door Window & rarr te selecteren. Werkruimte & rarr. Toetsenbord Sneltoetsen & Menu's ... In het toepassingsmenu.

Voorbeelden van gewone sneltoetsen voor Photoshop zijn Cmd-Shift-N voor het maken van een nieuwe laag, en Cmd-Opt-I, waarmee het formaat van het formaat wordt geopend. Functies die geen standaard sneltoetsen hebben, zoals het venster Helderheid / Contrast, kunnen hun eigen snelkoppelingen toepassen en opgeslagen in een KYS-bestand. Standaard snelkoppelingen kunnen ook worden overschreven.

KYS-bestanden worden ook gebruikt door Adobe Illustrator.

Hoe een bestand openen KYS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KYS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KYS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KYS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KYS openen

Andere problemen met een bestand KYS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KYS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KYS:

  • het gekozen bestand KYS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KYS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KYS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand