Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LA. Als je het bestand wilt openen LA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
La Lossless Compressed Audio Format La

Wat is een bestand LA?

Audio bestand gecomprimeerd door La, een lossless audio compressie programma. Comprimeert het formaat van een geluidsbestand zonder de kwaliteit te beïnvloeden. Heeft een langere coderende tijd dan de meeste andere lossless compressoren, maar resulteert in een grotere compressie.

Hoe een bestand openen LA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LA openen

Andere problemen met een bestand LA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LA:

  • het gekozen bestand LA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand