Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LAB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LAB. Als je het bestand wilt openen LAB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LAB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel WordPerfect Label Definition Format Corel

Wat is een bestand LAB?

Bevat informatie die wordt gebruikt voor het weergeven en afdrukken van labels met Corel WordPerfect. Kan een Avery label sjabloon of ander aangepast etiketten bestand zijn. Bevat pagina-indeling informatie die de grootte en positie van labels op de pagina definieert.

Hoe een bestand openen LAB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LAB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LAB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LAB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LAB openen

Andere problemen met een bestand LAB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LAB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LAB:

  • het gekozen bestand LAB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LAB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LAB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand