Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LACCDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LACCDB. Als je het bestand wilt openen LACCDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LACCDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access 2007/2010 Database Lock Format Microsoft

Wat is een bestand LACCDB?

Een LACCDB bestand is een lock bestand dat is gemaakt door Access 2007, een programma waarmee gebruikers relational databases, front-end interfaces en rapporten kunnen maken. Het bevat databasesloten om onverwachte overwrites of verwijderingen met meerdere gelijktijdige gebruikers te voorkomen.

Access 2007 maakt automatisch LACCDB-bestanden wanneer .ACCDB-bestanden worden geopend. LACCDB-bestanden hebben dezelfde naam als hun overeenkomstige ACCDB-bestand en bevinden zich in dezelfde map. Wanneer de ACCDB-bestanden zijn gesloten, wordt het LACCDB-bestand automatisch verwijderd.

LACCDB-bestanden dienen hetzelfde doel als .LDB-bestanden uit eerdere versies van Access.

Hoe een bestand openen LACCDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LACCDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LACCDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LACCDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LACCDB openen

Andere problemen met een bestand LACCDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LACCDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LACCDB:

  • het gekozen bestand LACCDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LACCDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LACCDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand