Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LAN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LAN. Als je het bestand wilt openen LAN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LAN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Erdas LAN Image Format ERDAS

Wat is een bestand LAN?

GIS-bestand gebruikt als standaardformaat voor oudere versies van ERDAS geospatiale verwerkingssoftware, evenals andere GIS-applicaties. Bevat een rasterbeeld, vaak van een satellietbeeld. Vervang door het ERDAS IMAGINE (.IMG) formaat.

Hoe een bestand openen LAN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LAN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LAN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LAN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LAN openen

Andere problemen met een bestand LAN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LAN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LAN:

  • het gekozen bestand LAN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LAN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LAN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand