Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LAS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LAS. Als je het bestand wilt openen LAS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LAS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LIDAR Data Exchange Format ASPRS

Wat is een bestand LAS?

Bestand gemaakt in het standaard LAS-formaat, dat is ontwikkeld door de American Society for Photogrammetry en Remote Sensing (ASPRS). Opslaan Lichtdetectie en Rangering (LIDAR) gegevens die worden verzameld door optische afstandsbedieners. Gebruikt om LIDAR gegevens uit te wisselen tussen data providers en data consumenten.

Het LAS-bestandsformaat is ontwikkeld in reactie op het groeiende aantal eigen LIDAR-bestandsindelingen. Het was ook ontworpen om enkele van de complexiteiten van bestaande LIDAR-gegevens te overwinnen. LAS bestanden worden opgeslagen in een binair formaat.

Hoe een bestand openen LAS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LAS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LAS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LAS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LAS openen

Andere problemen met een bestand LAS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LAS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LAS:

  • het gekozen bestand LAS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LAS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LAS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand