Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LASSO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LASSO. Als je het bestand wilt openen LASSO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LASSO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lasso Database Driven Web Page LassoSoft

Wat is een bestand LASSO?

Dynamische webpagina die Lasso (LDML) code kan bevatten. Krijg toegang tot database informatie via Lasso commando's. Wordt geïntegreerd in websites die zijn gemaakt met Dreamweaver of GoLive, of op basis van Lasso Professional gebouwd.

Lasso wordt vaak gebruikt om FileMaker Pro (.FP5, .FP7, enz.) Databases te publiceren, maar kan ook gebruikt worden met Access, 4D, Oracle, MySQL en SQL Server databases.

Hoe een bestand openen LASSO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LASSO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LASSO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LASSO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LASSO openen

Andere problemen met een bestand LASSO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LASSO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LASSO:

  • het gekozen bestand LASSO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LASSO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LASSO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand