Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LAY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LAY. Als je het bestand wilt openen LAY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LAY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple DVD Studio Pro Layout Format Apple

Wat is een bestand LAY?

Bestand aangemaakt door DVD Studio Pro, een programma dat gebruikt wordt om dvd's te schrijven. Bevat metagegevens intern voor DVD Studio Pro en het dvd-project. Typisch opgeslagen in de VIDEO_TS directory van een dvd-project.

DVD Studio Pro schrijft LAY-bestanden niet op discs wanneer ze worden verbrand. Als u het dvd-project branden met een ander programma, moet u ervoor zorgen dat u de LAY-bestanden uitsluit.

Hoe een bestand openen LAY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LAY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LAY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LAY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LAY openen

Andere problemen met een bestand LAY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LAY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LAY:

  • het gekozen bestand LAY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LAY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LAY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies LAY
LAY naar DWG